kolmapäev, 1. juuli 2009

Talis Kitsing: Jüri Ratas võlgneb mulle 35 000!
Postitas: Talis Kitsing. Aeg: 10.07.08 00:00. Kommentaare pole.
Ilmus Delfi portaalis.
Reformierakonna ridadesse kuuluv Talis Kitsing siunab Keskerakondliku linnavalitsust, kuna mitmed tema kickboksingu õpilased on tulnud Eesti meistriteks ja üks ka juunioride maailmameistriks, kuid mingit preemiaraha pole ei õpilased ega treener isegi nuusutada saanud.
„Mul on raske andestada Jüri Ratasele, kes oli tol hetkel linnapea, kui minu õpilane Ainar Karlson tuli 2006 aasta sügisel kickboksingu alal maailmameistriks,“ kirjutab Trend24
Ta on pahane, et Ratas pigistas silma kinni ega määranud ei noorele maailmameistrile ega viimase treenerile mitte mingisugust preemiat.
Talis Kitsingu teada on teised omavalitsused alati oma maailmameistreid ja nende treenereid premeerinud. Reformierakonna poliitik tunnistab, et küsis ühelt kõrgemat sorti Keskerakonna tegelaselt ka isiklikult hiljem preemiat.
Talis arvab, et kui Marko Luhamaa sai 100 000 krooni, siis Ainar vääriks igal juhul 70 000 krooni.
„Treeneritele antakse tavaliselt eraldi pool sellest summast,“ teab Talis. Ehk siis 35 000 krooni oleks Kitsingu arvates see õige summa, mida ta vääriks Keskerakonna käest saama.
Talis pole oma sõnul Ainarilt tema treenimise eest mitte kunagi sentigi küsinud, sest tegemist on väga andeka sportlasega.
Vahetult enne MM-i valmistas ta sportlast ette Pirita metsas oma vabast ajast. Pärast Ainari võitu, mil tollane linnapea Jüri Ratas jäi viimase saavutusest täiesti ükskõikseks, pole Kitsing enam kedagi võistlustele viinud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar